Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς ΤΣΑ;


Καταρχήν δεν θα υπήρχαν κα---ρίδες, κα---ρόλες και κα---ρά μαλλιά. Δεν θα έκανε ποτέ καριέρα στο τραγούδι ο Γιώργος ---λίκης, η Τάνια ---νακλίδου και ο Βασίλης Τσι---νης. Οι άντρες δεν θα `χαν πού--- , ούτε οι γυναίκες ------ρες. Δε θα μας έκανε κανείς ---λιμάκια, ούτε θα μας χαιρετούσε λέγοντας ---ο. Δε θα κα---διάζαμε κανέναν, ούτε θα χορεύαμε --- ---. Οι πουτάνες δε θα `χανε ------ και ο ---ντλερ δεν θα `παιζε στα φιλαράκια. Δε θα υπήρχε ο ---κι ---ν, δεν θα πίναμε ---ι, δεν θα τρώγαμε πα---. Δεν θα προλαβαίναμε ποτέ στο ---κ, ούτε θα λέγαμε «δώσε λίγο το ---κμάκι σου να ανάψω τσιγάρο». Δε θα είχαμε φά---, αλλά πρόσωπο.


Ά---, θα μου πείτε, πως τα σκέφτηκες αυτά;
Θα απαντήσω λέγοντας πως ---ντίστηκα που δεν είχα έμπνευση και αποφάσισα κού---, κού--- να γράψω το παρόν άρθρο…

3 σχόλια:

Unknown είπε...

γιατρέ μου, δεν ξέρω αν έχεις δίκιο τελικά! γιατί μερικά πράγματα που γράφεις είναι ανεκτίμητα και θα είχαμε εφεύρει ένα άλλο τρόπο να τα καθονομάζουμε. άντε μη τα πάρω κι εγώ δηλαδή και αρχίζω να κόβω τα "μου" (έτσι μου τη βάρεσε!). που θα βάζαν τότε οι άνδρες τις ανώνυμές τους που--?
σκεφτείτε δε αν με φωνάζατε έξαλλος να εξοντώσω μια κα---ρίδα στο γραφείο σας και εγώ ερχόμουν έτοιμη να απολαύσω μια...καρύδα!

Psycho είπε...

@kokalina
Ομολογώ ότι έχετε ---γανό...

Coffeemug είπε...

Με έκανε να χαμογελάσω :))